Fraud Blocker

Afspraken planning

Afspraken plannen

Je vertegenwoordiger is er om deals te sluiten bij je klanten. Wij hebben de kennis in huis om kwalitatieve afspraken te plannen.
afspraken planning

Prospectie

Je vertegenwoordiger of account manager is de persoon die zich bezig houd met de klant relatie.  Op zoek naar nieuwe klanten en zorgen dat de agenda gevuld is, daar kan je ons voor inzetten. Bij telefonisch contact gebeurt het regelmatig dat je niet direct de juiste persoon aan de lijn krijg of dat de persoon moet terug gebeld worden. Ons  systeem zorgt ervoor dat dit perfect verloopt en efficiënt. 

Het is vaak tijdrovend, maar hier kunnen wij zorgen dat de agenda goed gevuld is en je team zich kan focussen op waar zij goed in zijn, de klant binnenhalen. Het afsprakenbeheer kan je aan onze afsprakenplanner uitbesteden.

Kwalitatieve Afspraken planning

Ons team van afspraakplanners zorgt ervoor dat we een goede voorbereiding hebben van het project en dit samen met U. De agenda wordt in real-time ingevuld en jullie sales team kan dit per direct opvolgen. Op afspraak verzorgen wij ook een gedetailleerde reporting die dagelijks of wekelijks kan bezorgd worden.
kwalitatieve afspraken
vertegenwoordiger afspraak

Bespaar tijd en leg de focus op wat echt belangrijk is!

Bij Q-calls verzorgen wij uw afsprakenbeheer  voor onder meer uw vertegenwoordigers, techniekers, en after sales, zodat u zich enkel hoeft te focussen op uw activiteiten. Je zal geen tijd en energie verliezen aan het inplannen van afspraken, wijzigen van afspraken of de opvolging ervan. Uw agenda zal overzichtelijk zijn en zodanig aangepast aan uw manier van werken dat u het maximale haalt uit uw beschikbare tijd. Uw afspraken planning correct en zorgvuldig uitgevoerd.

Info

Meer informatie over onze diensten?

Contacteer ons

Contacteer ons.

Een opdracht uitgeven aan een callcenter? U wenst geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen, om de prijzen en de kosten van je copdracht te kennen?  Wij leveren je offerte gratis en snel.
Offerte aanvraag
   Copyright © 2020 Q-Calls
Sint Gillisplein 13 - 3300 Tienen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram