Fraud Blocker

Sollicitatieformulier

De 1ste stap in onze sollicitatieronde. We hebben je cv alreeds doorgenomen en we denken dat er een match is. Om je nog wat beter te leren kennen, zien of er degelijk een match is vragen we om dit formulier volledig in te vullen. Daarna nemen we spoedig contact met je op voor de uitnodiging voor een gesprek.  Dat kan via een gesprek bij ons op kantoor of via een Teams meeting online, zoals jij wilt.

Sollicitatie

Persoonlijke informatie:

Talen

Wij hebben verschillende projecten in verschillende talen. 


Ervaring

Welke ervaringen heb jij die van nut kunnen zijn? 


Computerervaring

Welke ervaring heb jij met het werken met een computer? 


Thuiswerken

Thuiswerken wordt in ons callcenter gepromoot. Dit zorgt voor een betere work / life balans. 

We werken alle dagen van thuis, behalve de donderdag werken we op kantoor.


Werkuren

Wij zijn dagelijks geopend van 08u30 t/m 20u00

Graag weten wij welke uren je beschikbaar bent en waar we rekening dienen mee te houden met de planning voor je privéleven. Zien of we een optimale work / life balans kunnen behalen. 


Weet je niet wat een IBO contract inhoud hier vind je alvast nuttige informatie op de vdab site  IBO individuele beroepsopleiding.

Contacteer ons.

Een opdracht uitgeven aan een callcenter? U wenst geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen, om de prijzen en de kosten van je copdracht te kennen?  Wij leveren je offerte gratis en snel.
Offerte aanvraag
   Copyright © 2020 Q-Calls
Sint Gillisplein 13 - 3300 Tienen
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram